AKTUELNO

U domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da se glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić razvode.

Kako "Blic" saznaje, Jelisaveta i Teo su, koliko danas, viđeni kako zajedno, vrlo prisni provode vreme zajedno sa svojom decom.

Inače, glumica ne mari za gradske priče i u jeku istih je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz teretane i pokazala da joj je sve potaman.

Foto: Instagram.com

Naime, ona je bila dobro raspoložena, a onda je uslikala prijatelje dok su trenirali i sve vreme su se smejali i dobro zabavljali.

Foto: Instagram.com

Miloš i Jelisaveta svoju ljubav su započeli tokom 2016. godine.

Jelisaveta i Miloš svoju vezu su započeli 2016.godine, a izlazili su svega četiri meseca, a onda su upriličili bajkovitu svadbu u jednom prestižnom beogradskom restoranu, koja je bila organizovana po ugledu na one u Holivudu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sa osmehom na licu i sjajem u očima, Jelisaveta i Miloš su se zakleli na večnu ljubav, a svoju romantičnu priču grade ne osvrćući se na zle jezike.

- Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - pričao je ranije Teodosić, koji je ostao dosledan pa o braku više nikada nije progovorio.

Inače, Jelisaveta i Miloš imaju dvoje dece - Petru i Bogdana.

Autor: pink.rs