AKTUELNO

Od juče, otkako se u medijima pojavila vest da se proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić i njegova supruga, poznata glumica Jelisaveta Orašanin, razvode, ne prestaje da se priča i piše o njihovom privatnom životu, a uspešni sportista danas proslavlja 37. rođendan.

Tim povodom Teodosiću se obratila Milica Orašanin, Jelisavetina sestra, koja je podelila dirljivu objavu na svom privatnom nalogu na Instagramu. Milica je, naime, Milošu čestitala rođendan fotografijom na kojoj košarkaš grli njenog sina, Jelisavetinog sestrića, uz kratak opis:"Srećan rođendan".

Foto: Instagram.com

Podsetimo, u medijima se spekuliše o navodnim nevoljama u raju poznatog bračnog para. Prema priči pojedinih izvora, navodno dobro upućenih u prilike na njihovom privatnom planu, njih dvoje se razvode i sve to zbog, navodno, Jelisavetine prevare. Njih dvoje se ovim povodom još uvek nisu oglasili, a ekipa Telegrafa sinoć ih je uslikala zajedno, kako u "poršeu" izlaze iz garađe luksuzne zgrade na Vračaru. Čim su videli fotoreportera, Teodosić je "dao po gasu" i projurio kolima.

Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Autor: pink.rs