AKTUELNO

Prvo je promenila svoju garderobu, zamenivši crne pantalone i ravne cipele za suknje, štikle, jakne i kapute jarkih boja

Ema Šepard (42) tvrdi da nikada nije lepše izgledala, a svoju transformaciju pripisuje razvodu, ali i pridruživanju mreži za upoznavanje "Tinder". Ona se od supruga rastala 2020. godine, nakon 18 godina braka.

Na njen izgled je uticao užurbani porodični život, a učlanjivanjem u teretanu i menjanjem ishrane sebi je poboljšala kako fizičko, tako i mentalno zdravlje. Počela je da više ulaže u svoj izgled, a pridruživanje dejting mreži donelo joj je dosta muške pažnje.

- Tako sam srećna sada što sam potpuno preokrenula svoj život - izjavila je Ema, a prenose strani mediji, među kojima je i "Plymouthherald.co.uk".

Ranije joj se život svodio na rad i brigu o suprugu i deci, a sada je konačno došao red na nju. Ema se venčala 2000. godine, sa 22 godine. Mislila je da će biti u braku doživotno, ali je veza počela da se raspada pre nekoliko godina, kaže ona.


U trenutku kad je pokušao da izvadi bateriju iz mobilnog ona je eksplodirala - direktno njemu u lice


Njen muž se potom odselio u januaru 2021, a razvod je okončan u oktobru te godine. Ema kaže da je u početku bila slomljena, ali je, nakon što je slušala "Roar" pevačice Kejti Peri, odlučila da nastavi dalje.

Prvo je promenila svoju garderobu, zamenivši crne pantalone i ravne cipele za suknje, štikle, jakne i kapute jarkih boja. Takođe je prvi put počela da nosi crveni karmin i smanjila pušenje.

- Nisam imala poverenja u sebe i bila sam izolovana. Samo sam postojala, radila da platim račune. Jednog dana sam se probudila i pomislila: "Potičeš iz porodice jakih žena, slobodna si i možeš napraviti razliku u vašem životu".

Sada je više nego srećna, a sivilo na licu zamenio je sjaj i osmeh koji svedoči njenom samopouzdanju i uspehu.

Autor: