AKTUELNO

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, pred cimerima u ćeliji urlao da on nije ubica i rekao da će otkriti ko je!

Zoran Marjanović koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, je pod sve većim pritiskom zbog činjenice da će protiv njega uskoro biti podignuta optužnica i da mu preti da ostatak života provede iza rešetaka.

Marjanović je u poslednje vreme, za razliku od početka boravka u CZ, nervozan i napet. Kada je saslušana njegova snaja i kad je postalo izvesno da će uskoro biti podignuta optužnica, cimerima s kojima deli ćeliju nedavno je rekao da on nije ubica, ali zna ko jeste.

- Zoran je dugo bio prilično miran i pribran. Uglavnom je govorio o tome kako mu nedostaje ćerka Jana, a često je pominjao i novu devojku. Međutim, poslednjih dana oseća se promena u njegovom ponašanj, verovatno jer je svestan da se bliži dan odluke o njegovoj sudbini. Jednog dana je odjednom počeo da priča o Jeleni. Krenuo je da viče da je nije on ubio, ali da zna ko jeste. Sve se orilo po ćeliji. Vikao je da više neće da ćuti i da će sve da otkrije - kako tvrdi izvor.

Kao poslednji svedok u istrazi saslušana je supruga Zoranovog rođenog brata Milica Marjanović.

- Saslušani su dosad svi predloženi svedoci, a u Više tužilaštvo stigli su i nalazi psihijatrijskog, telekomunikacionog, ali i vremensko-prostornog veštačenja. Spisi predmeta imaju nešto manje od 1.000 stranica i na tužilaštvu je sada da ih razmotri i donese odluku da li ima dovoljn odokaza za podizanje optužnice na osnovu koje bi se Zoranu sudilo - objašnjava sagovornik iz istrage.

Pročitajte još: FOTOGRAFIJE MRTVE JELENE U KANALU! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

#Jelena Marjanović

#Zatvor

#Zoran Marjanović

'