AKTUELNO

Suprug zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže da bi pre policije voleo da otkrije ubicu kako bi mu lično naplatio za sav bol kroz koji prolaze njegova porodica i on.

- Ako je taj kolac zaista pretnja ubice ili nekog iz njegove ekipe, odnosno poruka da se na ovome neće zaustaviti, već traži novu žrtvu, evo ja mu se nudim. Neka mene ubije tim kolcem, samo da nema više žrtava, ili ću ja njemu lomiti kost po kost na ženinom grobu - ovim rečima juče se obratio ubici svoje supruge Zoran Marjanović, nakon što je na njenoj spomen-ploči, postavljenoj na nasipu gde je pre skoro godinu dana pronađena mrtva, misteriouno osvanuo kolac.

Marjanović objašnjava da se ničega ne plaši, kao i da ima ogromnu želju da sazna ko mu je uništio porodicu i ćerku ostavio bez majke.

Foto: Printscreen Facebook

- Zakleo sam se Jeci na grobu da ću mu, ukoliko mi sudbina dozvoli da on padne meni u ruke pre nego što ga policija uhvati, naplatiti za svaki tužan pogled naše ćerke Jane, za svaku neprospavanu noć koju prolazim. Ja sam gledao svoje dete kako izvlači iz ormana mamine haljine i slaže ih na pod, uzima medu u ruke i mazi se sa tim haljinama. To izaziva takvu bol da ne mogu da opišem rečima. Zbog svega toga odveo bih ga na Jecin grob i lomio bih mu kost po kost, ali bih ga ostavio u životu – priča ogorčeni Marjanović.

On takođe ne isključuje mogućnost da se neko na morbidan način šali, jer je ubistvo njegove supruge davno postalo državni slučaj.

- Iz dana u dan se pitam ko bi to mogao da bude. Jedna od ideja je da je ubica neki psihopata kome se Jeca dopala, ali da od nje nije dobio ono što je tražio. Moja Jeca je pevala mnogima, među njima sui poznati i nepoznati, ali bilo je tu dosta i kriminalaca. Ona je imala takav stav da sa svima bude drug, sestra. Možda je neko utuvio u svoju bolesnu glavu da je ima, pa mu to nije pošlo za rukom i da ju je zbog toga ubio – kaže Marjanović.

Podsetimo, Jelena Marjanović je nestala 2. aprila na nasipu gde je otišla da džogira, a njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu. Utvrđeno je da je po glavi izudarana drvenim predmetom do smrti, ali do danas policija nije uhapsila ubicu.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Nasilje

#Ubica

#Zoran Marjanović

'