AKTUELNO

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović voli pevačice.

Brutalno ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo pre više od godinu dana, od njenog supruga Zorana napravilo je javnu ličnost. Marjanović je zbog svojih izjava medijima postao čest "gost" na stranicama žute štampe, te je sada jedan dnevni list objavio da je Zoran svom najboljem prijatelju otkrio simpatije prema pevačici Radmili Manojlović.

Foto: Pink.rs

- Moj drug Zoran je slab na pevačice. Posle duže vremena smo se videli i uz piće porazgovarali o nesreći koja ga je snašla, poslu, ali i o estradi. Kroz priču sam pomenuo Radu Manojlović, s kojom je baš on sarađivao. Zoki se oduševio kada sam je pomenuo. Rekao mi je da je ona vrh riba, da je sad sazrela kao žena, da je seksi i da bi joj ponovo uradio hit. Našalio sam se i kazao mu da je ponovo bacio oko na pevačicu - otkrio je za Kurir izvor blizak Zoranu.

- O Radi mislim sve najlepše. Pored toga što je odlična u svom poslu, po mom mišljenju, ona je najbolja riba na estradi. Prirodna je, ne folira se i zna da se ponaša u javnosti - rekao je Zoran Marjanović povodom pitanja šta misli o Manojlovićevoj koju prati od njenih muzikih početaka.

Foto: Youtube

"Kada sam je prvi put video, znao sam da će biti jedna od najboljih pevačica kod nas. Vremenom to je i dokazala. Brzo je napredovala. Prvi put smo se upoznali pre oko četiri godine. Došla je sa menadžerom Sašom Đurićem u moj studio i tačno je znala kako i šta želi da joj uradim. Lako smo se dogovorili o saradnji - kaže Zoran Marjanović.

Foto: Informer

Tvrdi da posle Jelene neće imati drugu!

"Za mene je s ljubavnim životom gotovo. Posvećen sam ćerki Jani, radim u studiju i čekam trenutak kada će se saznati ko je monstrum koji je ubio moju Jecu. Njeno mesto u mom srcu ne može da zameni ni jedna žena. I da pokušam sa nekom, znam da ću u njoj tražiti sve ono što sam izgubio onog dana kad mi je supruga zverski ubijena", kaže Zoran.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'