AKTUELNO

Njegov iskaz se, prema pisanju medija, kosi sa tvrdnjama kojih se drži Zoran Marjanović i ruši odbranu muža ubijene pevačice.

Ključni svedok u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), rođak je porodice Marjanović, saznaje Srpski telegraf.

Misteriozni svedok tvrdi da je kobnog dana, kad je prijavljen pevačicin nestanak, Marjanovića video na nasipu, skoro dva kilometra dalje od mesta na kojem muž pevačice tvrdi da je bio.Time će bez sumnje oboriti Marjanovićevu odbranu.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Facebook

DVOJNICA UBIJENE PEVAČICE: Ovo je DEVOJKA Zorana Marjanovića?

- Svedok, čije se ime zasad drži u tajnosti, posle godinu i po dana odlučio je da progovori i otkrije sve što zna u vezi s brutalnim ubistvom pevačice. Njegov iskaz kosi se s tvrdnjama kojih se od dana nestanka Jelene Marjanović pa sve do danas drži njen suprug - kaže izvor iz istrage.

Naime, Marjanović je sve vreme pričao da je 2. aprila 2016. sa ženom i ćerkom Janom otišao na nasip u Borči, gde je Jelena džogirala. Tvrdio je da su ćerka i on došli iz pravca rampe ka smetlištu, dok ga je ključni svedok pokopao izjavom da ga je u tom trenutku video na drugom kraju nasipa, na smetlištu, koji je udaljen 1.800 metara!

On navodi da je reč o osobi koja je u daljoj rodbinskoj vezi s Marjanovićima, zbog čega je i ćutala sve vreme. Na kraju, pre mesec i po dana, odlučila je da progovori.

Najpre je bio u panici. Nije mu bilo svejedno jer ipak je reč o njegovoj rodbini

Foto: Pink.rs

Svedok postavio uslov Tužilaštvu

Svedok je imao samo jedan uslov za dogovor s tužilaštvom, a to je da mu se ime drži u tajnosti.

- Nije želeo da se njegovo ime razvlači po medijima, ali ni da ima problema s porodicom Marjanović. Ipak, jasno mu je da će njegov identitet biti otkriven ukoliko dođe do suđenja Zoranu, i sa tim se složio - priča izvor iz istrage.

#Jelena Marjanović

#Svedok

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'