AKTUELNO

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice iz Borče, došao je do saznanja koja bi mogla konačno da dovedu do ubice njegove supruge.

- U moru priča koje se pominju oko ubice moje Jelene do nas je došla i jedna koja nam je zaparala uši - Jelenu je ubio čovek iz Borče kojeg je poznavala - kaže Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović (33).

Kako kaže, sa mnogih strana poslednjih godinu dana stizale su do njega i njegove porodice razne teorije, međutim, ova poslednja najviše ih je potresla. I to zato što je, kako kaže, po mnogo čemu logična.

Foto: Printscreen Facebook

Jelenu je ubio poznanik, čovek iz Borče, koji dobro poznaje teren.

- Prema tim informacijama, on i Jelena su se dobro poznavali. Međutim, niko od nas njega nije poznavao, niti je čuo za njega - priča Zoran dodajući da još ne zna njegovo ime, niti zbog čega bi ubio Jelenu.

On sluti da bi policija svakog časa mogla da otkrije pravog ubicu.

- Da znam kako se zove i ko je on, ja bih bio najsrećniji čovek na svetu. Ova agonija bila bi završena. Verujem da je samo pitanje trenutka kada će policija izaći sa njegovim imenom i reći da je uhapšen - naglašava Marjanović.

Ovim je Zoran demantovao spekulacije da je njegovu suprugu ubio kamiondžija iz Nemačke, odnosno Austrije.

Teorija o kamiondžiji pada u vodu

- Od kada sam prvi put čuo da je Jelenu ubio kamiondžija, to mi je zvučalo nelogično. Baš će Nemac da dođe na nasip u Crvenku i da ubije moju ženu. Crvenku i Borčanci slabo poznaju, a baš će je on znati - ističe Zoran.Tome u prilog ide i to što rezultati upoređivanja DNK profila nađenog na mestu ubistva pevačice Jelene Krsmanović (33) sa biološkim tragovima ubice devojaka u Nemačkoj, odnosnoj Austriji, još nisu dostavljeni našoj policiji.

Foto: Pink.rs

Muž pokojne pevačice se ne plaši ubice

Zoran Marjanović, povodom spekulacija da ju je zbog njega ubio poznanik iz Borče kaže se ne plaši nikoga, pa ni ubice njegove žene.

– Najbitnije je da je moja i Jecina ćerka zaštićena, a što se mene tiče, ne plašim se ničega. Ja sam celo prošlo leto spavao u dvorištu, “na izvol’te”, bez oružja, sa mišlju da ako taj neko slobodno šeta, ako ima pik na mene ili želi da mi u potpunosti razori porodicu, neka napadne mene – ispričao je on.

Kako dodaje, jedino mu je važna bezbednost ćerke Jane (6), o čemu isključivo trenutno i brine.

– Pre sam mislio da će oglasiti jer podvesno svako od njih želi da bude otkriven. Međutim, do dana današnjeg nisam dobio nijednu poruku od tog nekog – kazao je Marjanović, ukazujući da priča da ubica njegove žene živi u Borči nije isključena, jer je Jelena za razliku od njega u Borči ceo život.

– Ja sam se u Borču doselio, i za razliku od nje, ne znam sve ljude. Otkud ja znam šta je ona radila i koga je poznavala, sa kim se družila pre nego što je mene upoznala – zaključio je on.

Foto: Facebook

Nestala je 2. aprila

Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. godine kada je otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom (6) na nasip u borčanskom naselju Crvenka. Ona se tada odvojila od njih i nekoliko minuta kasnije nestala bez traga.

Njeno telo pronađeno je sutradan, u kanalu nedaleko od nasipa, ali i mesta gde ju je suprug poslednji put video. Od tada ispitani su skoro svi meštani Borče i Crvenke, kao i članovi njene porodice, međutim, zvaničnih informacija o pevačicinom ubici nema sad već više od godinu dana.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Kamion

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'