AKTUELNO

Na današnji dan pre 6 godina na nasipu u Borči nestala je pevačica Jelena Marjanović, koja je nekoliko dana kasnije nađena mrtva. Smrt pevačice, za koju se tereti njen suprug Zoran Marjanović, i dalje okupira javnost, a suđenje za njeno ubistvo i danas je jedno od posećenijih.

Šest godina kasnije ubica Jelene Marjanović još uvek nije iza rešetaka, a i mnoge okolnosti još uvek nisu rešene. Tog 2. aprila 2016. godine Jeleni se gubi svaki trag, nakon što je na nasip u Borči došla da trči u pratnji ćerke i supruga.

Ekipa TV Pink danas je posetila mesto gde je nađeno Jelenino telo, a tu je podignuta spomen ploča pevačici u čast. Kako sve izgleda pogledajte ispod:

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

O motivu i načinu na koji je Jelena ubijena postoji veliki broj verzija, a jedna je i da se sa ubicom borila do poslednjeg daha. Podsetimo, i dalje se sudi njenom suprugu Zoranu Marjanoviću koji je osumnjičen za Jelenino ubistvo, a on je čak bio i uhapšen u septembru 2017. godine, da bi se od juna 2018. branio sa slobode.

Foto: E-Stock/Aleksa Stanković

Poslednji put pred sudom se našao u martu ove godine, a na sledećem ročištu sud želi da vidi fotografije Zorana Marjanovića koje su nastale par sati nakon što je prijavljen Jelenin nestanak.