AKTUELNO

Danas se navršava šest godina od i dalje nerazjašnjenog ubistva pevačice Jelene Marjanović, čija smrt godinama okupira javnost.

Kako mediji sa lica mesta javljaju, na groblju se oko deset sati jutros, okupila najbliža porodica.

Porodica je najpre, u tišini zapalila sveće, kako bi odala počast tragično preminuloj pevačici.

Foto: E-Stock

Danas se navršava 6 godina kako je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubijena pevačica Jelena Marjanović. Njena smrt, za koju se tereti njen suprug Zoran Marjanović, i dalje okupira javnost, dok je suđenje za njeno ubistvo jedno je od posećenijih.

Pevačica je ubijena 2. aprila 2016. godine. Njeno telo pronađeno je na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Gotovo godinu i po dana kasnije, 15. septembra, nakon što se pomislilo da zločinac neće biti otkriven, zbog sumnje da ju je ubio, uhapšen je pevačicin suprug Zoran Marjanović.

Foto: E-Stock

Marjanovića Tužilaštvo tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči. U neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

On se od 12. juna 2018. godine brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godinu i po od ubistva.

Autor: