AKTUELNO

Predmet Zorana Marjanovića uopšte nije komplikovan, nema ni jednog dokaza da je on izvršio krivično delo, koje mu se stavlja na teret, rekao je advokat muža pevačice Jelene Marjanović, Stefan Jokić.

- Juče je u Višem sudu u Beogradu ispitan Miloš Marjanović, njegova supruga Milica, dok je sin Uroš Marjanović uskratio svedočenje – istakao je Jokić.

Na jučerašnjem glavnom pretresu, rekao je Jokić, Miloš i Milica Marjanović su opisali koliko mogu da se sete toga dana, šta se izdešavalo, kako je tekla potraga, kako se policija odnosila prema njima, da su ceo dan bili u 29. novembra ceo dan, da sudva puta prošli poligrafsko testiranje.

Foto: TV Pink Printscreen

-I Milica i Miloš detaljno su opisali da je Zoran učestvovao u potrazi, dok jeUroš Marjanović uskratio sebe svedočenja. Što se tiče Vladimira Marjanovića i Zorice Marjanović oni nisu dobili poziv, ali odbrana je priložila lekarsku dokumentaciju da se Zoranovi roditelji nisu osećali najbolje da bi mogli da se pojave pred Višim sudom u Beogradu – rekao je Jokić.

Foto: Pink.rs

On je objasnio da oni, iako nisu dobili poziv, mogu da se pojave na sudu i da daju iskaze, ali da nema potrebe jer „nije pritvorski predmet“.

-Postupak je relaksiran, Zoran je na slobodi i zaista nema potrebe da mi dovodimo svedoke, neka to čini sud – istakao je Jokić.

Advokat Nikola Dumnić objasnio je da svi članovi porodice, kao što je to uradio Uroš Marjanović, mogu da se pozovu na zakonsku mogućnost da uskrate svedočenje.

Foto: TV Pink Printscreen

-Međutim, Uroš se pozvao na nju iz razloga jer i nema nikakva saznanja o događaju, koji je predmet postupka. Po savetu odbrane nije svedočio i zato što želimo da ga isključimo iz ovoga koliko god je moguće - istakao je Dumnić.

Kako kaže, iskaz ćerke Zorana i Jelene Marjanović, Jane pročitan je na suđenju, a to je, kako ističe jedan od najvažnijih dokaza u tom postpuku, budući da je njegova ćerka potvrdila da se sve vreme nije odvajala od oca.

Foto: Pink.rs

- Dete je veštačeno od strane sudskih veštaka koji su utvrdili da je ona sposobna da se izjasni o onome što je predmet postupka, da nije podložna manipulaciji, a ni izmišljanjima - rekao je Dumnić.

#Suđenje

#Zoran Marjanović

#advokati

'