AKTUELNO

Udovac ubijene pevačice, Zoran Marjanović uhapšen je nakon gotovo godinu i po dana od ubistva, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Zoran Marjanović negirao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

- Marjanović je rekao istinu i ponovio sve što je već pet puta rekao istražnim organima - kratko je rekao njegov branilac Aleksandar Zarić.

Marjanović je ranije privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostka dokaza.

MALOJ JANI ĆE BITI NAJTEŽE: Evo kako je reagovala dok joj je policija odvodila oca!

On je ranije, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging, a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan.

Viši sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor Marjanoviću zbog opasnosti da će uticati na svedoke i ometati istragu. On se sumnjiči za svirepo ubistvo supruge 2. aprila 2016. godine u Borči.

Marjanović je uhapšen juče nakon gotovo godinu i po dana od ubistva. Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

#Zoran Marjanović

'