AKTUELNO

Letovanje u Dominikanskoj Republici u apartmanu koji je uređen po ugledu na kuću Sunđer Boba Kockalonea najskuplji aranžman na Sajmu. Nudi se i 112 dana krstarenja oko sveta za 12.000 evra, dok za 15.000 evra možete boraviti deset dana u sobi na vrhu hotela "Burdž al Arab" u Dubaiju

Letovanje u vili Sunđer Boba Kockalone u Dominikanskoj Republici srpske turističke agencije nude za čak 6.000 evra po danu i to je najskuplji aranžman na 40. Sajmu turizma u Beogradu. Međutim, na boravak u apartmanu u obliku ananasa koji je u potpunosti uređen po ugledu na kuću popularnog crtanog lika čeka se čitavih šest meseci, a u njega do sada nije kročio nijedan Srbin!

Ovo je samo jedna od bezbroj egzotičnih i bizarnih ponuda koje se mogu pronaći na Sajmu. Ako niste fan Sunđer Boba, a imate previše novca, možda vas privuče 112 dana krstarenja oko sveta koje košta 12.000 evra ili deset dana noćenja na 27. spratu hotela "Burdž al Arab" u Dubaiju, za koje biste morali da izdvojite 15.000 evra. Tu su i najskuplji apartmani na Maldivima za 19.000 evrića...

Za dubok džep

Uprkos tome što je na Sajmu turizma izuzetno raznovrsna ponuda za "dubok džep", najveće interesovanje je baš za vilu Sunđer Boba u poznatom karipskom letovalištu Punta Kana.

- Zamišljeni grad Nikelodion iz crtaća o Sunđer Bobu nalazi se u Dominikanskoj Republici. Najluksuzniji smeštaj je u kućama u obliku ananasa identičnim onoj u kojoj živi popularni junak. Jedna noć u sezoni košta neverovatnih 6.000 evra, i to bez avionskog prevoza. Međutim, za taj novac apsolutno sve dobijete po svojoj želji, od najskupljih pića koje preferirate, preko jastuka koji vam najviše odgovara, do batlera koji vas služi 24 sata dnevno. Uprkos velikom interesovanju, u ovom luksuznom apartmanu još nije bio nijedan Srbin, a navala je tolika da se za slobodan termin čeka minimum šest meseci - rekla nam je Tanja Milošević, čija agencija u Srbiji prodaje putovanja na luksuzne karipske destinacije.

Svi oni kojima Sunđer Bob ipak nije omiljeni junak, za nešto manje novca mogu na kruzeru da obiđu više od pola sveta ili da odsednu u najluksuznijoj građevini u Dubaiju. - Krstarenje oko sveta traje 112 dana i za to vreme obiđete čak 22 destinacije: Italiju, Francusku, Španiju, Maroko, Kanarska ostrva, Brazil, Urugvaj, Argentinu, Čile, Polineziju, Novi Zeland, Australiju, Indoneziju, Singapur, Maleziju, Tajland, Šri Lanku, Indiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Oman, Jordan i Grčku. Za ovo nezaboravno iskustvo potrebno je da izdvojite 11.919 evra za standardnu sobu, a one najluksuznije su mnogo, mnogo skuplje i cena se određuje na upit. Pored ovoga, u ponudi nam je i putovanje u Dubai i odsedanje u čuvenom hotelu "Burdž al Arab" koji je u obliku sidra. Za deset noćenja na 27. spratu ovog čuda arhitekture potrebno je da izdvojite 15.000 evra - rekli su nam u jednoj agenciji koja radi samo luksuzna putovanja.

#Cena

#Putovanja

#Sunđer

#vila

'