AKTUELNO

Osim toga što je najskuplji, ovo je i najveći apartman u Evropi i prostire se na 1.680 kvadratnih metara.

Švajcarski hotel "Prezident Vilson" otvoren je u maju 1962. godine, ime je dobio po 28. američkom predsedniku Vudrou Vilsonu, zbog njegove uloge u stvaranju Lige naroda.

Penthaus ovog hotela zauzima ceo osmi sprat tog objekta na Ženevskom jezeru, a koliko je apartman luksuzan najbolje govori činjenica da su u njemu odsedale slavne ličnosti poput Ričarda Brensona, Rijane i Bila Gejtsa.

Osim toga što je najskuplji, ovo je i najveći apartman u Evropi i prostire se na 1.680 kvadratnih metara.

Kupatila su napravljena od mermera i opremljena proizvodima kuće Hermes, u slučaju da gosti ne nose svoju kozmetiku, gelove za tuširanje, šampone i slično.

Deo pentausa su i dve glavne spavaće sobe sa prostorijama za presvlačenje, tu je i đakuzi, a u prostoriji za odmor se nalazi klavir "Steinway Grand".

Gosti odeću mogu da ostave u garderobi, a kada se udobno smeste, očekuje ih uživanje u panoramskom pogledu na jezero. Na raspolaganju im je lični kuvar, batler pa čak i obezveđenje.

Kada budu hteli da se prošetaju po okolini, gosti za izlaz iz hotela mogu da iskoriste privatni lift. Noćenje u luksuznom penthaus apartmanu hotela "Prezident Vilson" košta 91.000 evra.

#Cena

#Hotel

#Spavanje

'