AKTUELNO

Beogradska vlast spremna je za izbore kada god oni budu zakazani, poručio je gradski menadžer Goran Vesić.

- Gradska vlast iza sebe ima rezultate, ali i viziju šta dalje treba da se radi i kako Grad treba da se razvija. Građani mogu da vide te rezultate i planove za naredne četiri godine - rekao je Vesić za TV Pink i izrazio uverenje da će sadašnja gradska vlast pobediti na predstojećim izborima.

Argumenti za to, kazao je Vesić, jesu sređene fasade, ulice, investiranje u kanalizaciju i ostalu infrastrukturu u prigradskim naseljima, gde su ulaganja u protekle tri godine čak učetvorostručena, i dodao da će se nastaviti ovim tempom.

Gradski menadžer se osvrnuo i na obimne radove u Beogradu precizirajući da će biti završeni do sredine novembra.

- Za narednu godinu planirana je rekonstrukcija Kneza Miloša i Kraljice Marije, izgradnja četiri podzemne garaže i uređenje Trga Republike - naglasio je Vesić.

Bilo šta što se radi u gradu menja uobičajene navike, rekao je Vesić i još jednom uputio izvinjenje građanima zbog toga. Ipak, naglasio je, suština je u tome da grad mora da se uredi, a brojne deonice, poput Slavije, postaće jedne od najlepših u Beogradu.

- Zaštitni znak ove gradske vlasti jeste to da radi i menja Beograd nabolje. Tako će biti i sledeće godine, ali i nakon toga jer želimo da Beograd bude sređeniji i moderan evropski grad - rekao je Vesić.

#Beograd

#Goran Vesić

#Izbori

'