AKTUELNO

Bulevar patrijarha Pavla jedan je od najznačajnijih projekata kada je u pitanju saobraćajna infrastruktura, ističe Vesić.

Tokom sledeće nedelje u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda biće raspisan tender za drugu fazu rekonstrukcije Bulevara patrijarha Pavla, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i istakao da je to najveća investicija kada je pitanju putna infrastruktura u opštini Rakovica.

To je ulica koja treba da omogući da se normalno siđe sa Mosta na Adi kada se ide prema Rakovici i Vidikovcu, a vrednost tog posla je 1,3 milijarde dinara, rekao je Vesić novinarima prilikom obilaska radova na asfaltiranju dela Vukasovićeve ulice.

- Pošto sada završavamo izmeštanje korita Topčiderske reke, dobili smo dovoljno prostora da možemo da radimo Bulevar patrijarha Pavla. Radićemo ga od Ulice Pere Velimirovića do Košutnjaka i u toj fazi ćemo početi da radimo silazak sa Mosta na Adi - rekao je Vesić.

Dodao je da je ovo jedan od najznačajnijih projekata kada je u pitanju saobraćajna infrastruktura zato što će to, istakao je, omogućiti građanima Rakovice i Vidikovca da za desetak minuta stignu do Tošinog bunara.

#Goran Vesić

#Rakovica

'