AKTUELNO

Njihova romansa traje skoro dva meseca.

Vest da je majka aktuelne učesnice "Zadruge", Mine Vrbaški, Ivana u drugom stanju sa ocem njene cimerke, Aleksandre Subotić, Karađorđem, odjeknula je kao bomba.

Nakon što se Ivana oglasila za portal Pink.rs, stupili smo u kontakt i sa Karađorđem, koji nije skrivao svoje oduševljenje.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Iskreno da vam kažem ako to sve bude kako treba, meni će biti od srca drago. Biću srećan čovek. Obaveštavaćemo vas o svemu. Za sada je tako kako jeste, pa Bože moj - rekao je on.

Subotić je naglasio da ova romansa traje već dva meseca, a da su on i Ivana odmah, na prvi pogled, shvatili da su savršen par.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo skoro dva meseca u vezi. To jeste bilo brzo, ali mi smo procenili da smo idealan par i da jednostavno imamo dovoljno godina i ona i ja, ne treba časa da časimo, već da nema ništa lepše od dece. Deca su nešto najlepše i najveće bogatstvo. Ja se neizmerno radujem - naveo je Karađorđe.

Nismo mogli, a da ne pitamo Subotića da li bi želeo da posle dve ćerke, Aleksandre i Gorane, dobije i sina.

Iskreno, ja volim svu decu i ne pravim izuzetke, da je živo i zdravo to je najvažnije - rekao je on kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA SRCE PREPUKNE OD TUGE! Lukas poslao potresnu poruku Darku Laziću: ZASLUŽUJE DA PROĐE OVAJ TEST! (VIDEO)

Podsetimo, Karađorđe je i deda, jer Aleksandra ima petogodišnju ćerkicu Magdalenu, pa smo ga pitali i da li se plaši osude okoline ili svojih mezimica.

Zašto, zbog čega? Ja živim godinama sam, Ivana je razvedena, isto živi sama. Moja deca su odrasla, šta oni imaju da pridikuju. Ja njima mogu, a ne oni meni - istakao je Subotić i dodao.
Mislim da će njih dve biti strašno iznenađene, doživeće šok, ali pozitivan. Ostaće bez teksta, biće haos. To će biti veliko iznenađenje za njih, ovo im nije ni na kraj pameti.

Foto: TV Pink Printscreen

Karađorđe je naveo i da ne planira uskoro zajednički život sa Ivanom, ali da svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Mi već živimo na neki način zajedno, dakle imamo zajednički život, ali Ivana ima specifične okolnosti. Dete joj ide u školu, mora njemu da posveti pažnju, takođe ima i majku kojoj mora da posveti pažnju, tako da imamo takav život, meni odgovara, njoj isto. Kad god imamo slobodnog vremena mi smo zajedno. To je jedan normalna opuštena kombinacija, gde niko nikoga ne smara, mi sada već imamo dovoljno godina i iskustva da nam ružne stvari ne trebaju. Bilo ko da me smara, meni to ne treba, može samo ljubav - završio je Subotić.

Kako će Aleksandra i Mina reagovati na informaciju da će uskoro dobiti brata ili sestru, ostaje da vidimo. Podsetimo, Vrbaški je saznala od nove učesnice, Ane Korać, da su njena majka i Karađorđe u vezi, ali za trudnoću još niko u Beloj kući ne zna.

R. L.

#Aleksandra Subotić

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

'