AKTUELNO

Njihova vatrena romansa prekinuta je kada je Aleksandra napustila "Zadrugu".

Rada Vasić imala je pitanje i za Aleksandru Subotić o njenoj ljubavi sa Davidom Dragojevićem. Vasićku je zanimalo da li bi oprostila svom bivšem vereniku prevaru koju joj je učinio pred celim svetom sa Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Kada bi Ana ostavila Davida, da li bi ga vratila i da li bi opet bili zajedno?Znam koliko si ga volela, šta ti je uradio, da li bi ga prihvatila i oprostila mu sve - upitala je Rada.
David je neko ko zna šta je medijski pristisak i nikad nije razmišljao kakvu sam ja torturu proživljavala od njihovih zajedničkih fanova. Ja sam njega volela najviše na svetu. Ali prestalo je jer me je zaboravio za 3 dana, izbacio me iz kuće, a zna da sam tu sa detetom. Ja sam se pravila da sam jaka, ali sam se nadala i mislila sam, kao i njegova majka, da će makar malo da spusti loptu, mi ne moramo da budemo zajedno, ali da popričamo. Da će doći do toga, ali ovaj David i David sa kojim sam ja bila, nemaju veze jedan sa drugim. Ko zna šta bi radila da je on makar ostao dosledan stavovima koje je gajio dok je bio sa mnom. Da je znao da ću se vratiti, ne bi ovo uradio - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ustani i prokometnariši - nagovorila je Ana Davida.
Jednostavno sam se zaljubio, toliko je volim. Da se nije desila ta strast, mi smo mogli da budemo 2 dana, ko je znao da će ovako da preraste u ovoliku ljubav. Nisam mogao više sebe da kontrolišem - ubacio se David.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'