AKTUELNO

Njihova romansa je definitivno gotova?

Naredno pitanje pripadnika sedme sile bilo je upućeno Lazaru Čoliću Zoli, koji je nedavno raskinuo svoju turbulentu vezu sa Miljanom Kulić.

Rekao si da se tvoj i Miljanin odnos nije naglo pokvatio već da si ti shvatio da vaša veza nema budućnost. Zanima me kad si ti to prestao nju da voliš? Danas si izneo šokantna detalje iz vašeg odnosa, pa da i to prokomentarišeš - bilo je pitanje novinara za Zolu.

Foto: TvPink Printscreen

Sa moje strane još ima emocija, ali u manjim količanama, nadam se da će brzo nestati skroz. Čitav taj naš odnos ja sam video da ide na loše kad smo izašli napolje. Imali smo svakakvih svađa, krenula je i fizički na mene, vređala me najgore moguće verbalno. Doživeo sam najgore moguće uvrede. Opsovala mi je sve mrtvo u grobovima, vređala mi majku, vređala oca, rekla da me je ostavio. Video sam da ne ide, ja tu više ne vidim tu budućnost. Kakvu god emociju imao prema njoj, bolje je i za mene i za nju da ovde bude kraj. Ne vidim nikakvu budućnost, ne vidim sebe sa njom, u dubini duše joj ne mogu oprostiti neke stvari koje mi je izgovorila. To se desilo deset puta, ja verujem njoj da je bilo u afektu, ali naše pomirenje bi bilo na silu i ja želim da se sve to što pre završi - rekao je Čolić, a zatim je svoju stranu priče iznela i Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Apsolutno se slažem sa Zolom, sve što priča je istina i ja bih sa ovom temom ovde završila - rekla je Miljana.

Međutim, novinari nisu bili zadovoljni ovim šturim odgovorom, pa su Kulićevoj postavili još jedno.

Da li sada možeš da kažeš ti da je tvoja majka bila u pravu kada ti je govorila šta će se desiti između tebe i Zole, da li ti sada kažeš "Da, mama, bila si u pravu" - bilo je naredno pitanje za Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Roditelji najbolje misle svojoj deci, svaka majka bi volela da bude srećna i ispunjena. Nadam se da će posle ovog rijalitija dečko biti poželjan u svim diskotekama. Verovatno sam se borila za virtuelnu ljubav, čak sam se i sa mamom svađala, ona je plakala jer sam nešto dozvoljavala sebi. Moja najveća greška što je nisam poslušala. Njemu je smetao plač moje bebe i moje dete, žao mi je što mu nisam rekla da zna gde su mu vrata, ovo mi je škola i lekcija. On se kleo u sve živo i mrtvo da me voli najviše na svetu. Moja greška je što sam digla ruku na njega. Ispala sam pačavra i seljančura što sam dozvolila da se to dogodi, ali dobro posle toga moj život sada može da bude savršen - navela je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'