AKTUELNO

Panić nije mogao da dođe do reči.

Ove večeri zadrugari gledaju klipove koji su nastali proteklih nekoliko dana. Onaj koji je napravio najviše turbulencija, bio je snimak na kom nova učesnica, Katarina Ristić govori svom bivšem dečku, Tomi Paniću kako nije smeo da dozvoli da je Olja Bajrami spominje u lošem kontekstu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su pogledali snimak, nastala je velika svađa između Keti i Olje.

Mogla bih da pričam do ujutru, ali mi je neinspirativno. Ja nisam Tomina devojka, nisam to bila, niti sam nameravala da budem. Svako što kaže, kaže i misli o sebi. Srećno i berićetno - rekla je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Bila si predmet sprdnje za stolom - odbrusila joj je pevačica.
Nikada se ovakve situacije ne bi dešavale da ona mene nije ogovarala. Zašto sam joj bila inspirativna da me pominje - pitala je Ristićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Žao mi je što sam tebi pokvarila iluziju da je neko ostavio devojku zbog tebe. Što se ljutiš na njega jer te nije branio za stolom - nastavila je Keti.

Njihova svađa se nije smirila, već je postala još burnija kada je prikazan još jedan snimak veoma slične sadržine.

Tvoje vreme je prošlo, ćao! Ti si ušla zbog mene, a ja sam ovde pozvana - rekla je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Opet si ostala sama, ne znam šta je to? Pa naravno da si pozvana, dva dečka za mesec dana, to treba rijalitiju - odbrusila je Katarina.

Ristićeva je zatim detaljno ispričala kako se upoznala sa Tomom.

Ja Tomu poznajem od prethodne "Zadruge". Sve je počelo kad je on došao da snima profil za ovu sezonu. Odmah smo se skontali, izašli smo na piće. Poljubili smo se. On je otišao u Svilajnac, kada se vratio u Beograd mi smo se videli, bili smo kod Marka Miljkovića. Znala sam da ulazi u rijaliti, znala sam da ne mogu ništa da planiram, ali sam se navikla na njega jer smo se non-stop čuli. Rekla sam mu da me pozdravlja, šifrom, to je Feniks. Kada je pomenuo ime Keti, nije mi bilo svejedno. Nisam želela da znaju da sam to ja. Blam me je da me ti pominješ jer znam da si jedna folirantiknja - rekla je Keti.
Ne možeš ništa pametno da kažeš jer si glupa kao noć. Konstatacije su ti ravne bojleru - navela je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si svojoj cimerki sa kojom si živela četiri godine uzela dečka. To je proverena informacija. Te tvoje tužne priče su samo paravan - prozvala je Keti pevačicu.
Ja nemam cimerku. Za tebe sam izmislila svet, mogu da te kupim i da ti svakog prvog podelim platu - istakla je Bajramijeva.

Završnu reč je dao upravo Panić, koji je objasnio u kakvim odnosima je i sa jednom i sa drugom.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Olje i mene, ona me je iznervirala kada je rekla "Eto sada sam ti dala na značaju", zatim mi je rekla da ima više love nego ja. Ona se meni sviđa. Ali ona je jedan dan jedna Olja, drugi dan je druga Olja. Što se tiče Keti, ja sam rekao da je ona mnogo kvalitetna devojka, vredi mnogo kao osoba i kao devojka. Kada sam je upoznao shvatio sam da je slična meni. Radi neke stvari isto kao i ja, zato sam imao toliko emocija prema njoj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

PROČITAJTE JOŠ: NJENA MAJKA ĆE POLUDETI: Dorotea priznala da ima obnažene fotografije, pa svim gledaocima pokazala svoje grudi! (VIDEO)

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

'