AKTUELNO

Nije mogao da dođe do reči.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- ''Davide, znamo se dugo. Znaš i da smo komentarisali tvoj odnos sa bratom Dejanom koji ima sa vašom majkom, zašto si dozvolio da se to ponovi sada sa tobom'' - glasilo je pitanje koje je Kulićeva postavila Davidu Dragojeviću.

Naše situacije nisu slične uopšte. Ja sam uvek pričao da ja nju poštujem. Trebalo je lepo da mi kaže, a ne onakav poziv da bude. Trebalo je da vidi kako će stvari da se razvijaju. Ja sam sa Anom i lepo mi je. Treba da me podrži. Šta imam sa njom da pričam, ja ću to kada izađem. Razočaran sam u nju, ima 50 godina, a onako se ponaša i daje naslove neke. Nisam to očekivao - pričao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako te nije sramota da je vređaš i pričaš tako sa njom, da li je to primereno? Nemoj da prodaješ majku zbog ženske osobe - vikala je Marija, dok je David nastavio da priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da sam izašao i da je Aleksandra ostala tamo ja bih otišao samo po dokumenta. Mogla je više načina da nađe da mi kaže sve ono. Nije trebalo da rešava sve to preko novina i društvenih mreža. Da se narod smeje. To su porodične stvari koje se rešavaju drugačije - priznao je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Marija Kulić

'