AKTUELNO

Niko drugi nije mogao da dođe do reči.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca. Njih kao i svake srede čita voditelj Milan Milošević. Sledeće pitanje odnosilo se na Sanju Stanković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

,,Matora je rekla da si joj otkrila da ti fali muškarac, zašto je mučiš više" - glasilo je pitanje za Sanju.

Ona mene muči. Da je tako, mogla sam da se okrenem i odem. Ona okreće loptu da sam ja loša ovde. Ti si kriva. Donosim ti hranu, ti jedeš paštetu. Potenciraš raskid. Ne želim to. Ja ti samo ne verujem. Imam pravo jer vidim neke stvari.  Luni sam rekla da se posrala po tebi u prvoj sezoni. Ne razumem što se ti moraš oko nje - rekla je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja čekam da mi pričamo. Neću da prebacujem loptu. Ti si rekla da je sve ovo prevara i da ti ne treba osoba kao ja. Ja hoću da pričam sa tobom. Ja sam tebi rekla da kada ne bude išlo da treba da mi kažeš, da ostanemo prijatelji. Ne razumem šta treba da mi kažeš. Ne razumem šta. Razumem da je povređujem. Ono što čovek sanja, to želi. Odlučila sam da joj verujem. Ona meni ne. Ne želim da je vidim nesrećnu. Ako je ovo sa Lunom problem, mi onda nemamo problem. Neću da me sažaljeva, neću da joj budem navika - govorila je mirnim tonom Matora, a onda je počela da govori višim tonom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Slušaj me sada! Meni ovo ne treba! Dogovori se sama sa sobom da li hoćeš da budeš sa ženom ili ne? Lepo ti kažem da prema Luni ne osećam ništa. Imam potrebu da je peckam. Nema to veze sa tobom. Radi se o stvarima u kojima sam ja ispala lažov - vikala je Matora.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

'