AKTUELNO

Nagrađeni zbog svog truda.

Zadrugari su danas imali igru u kojoj je jedan deo ukućana bio namazan penom za brijanje, a drugi zadrugari su ih gađali smokijem. Ekipa koja je imala najviše ulepljenih smokija odnela je pobedu, a u toj grupi bili su Aleksandra Subotić, Marko Petrušević, Ramona Beganović, Marija Jovanović, Dean Stejin i Snežana Ilić.

Foto: RTV Pink

Ovi ukućani kao nagradu dobili su cigarete, a s obzirom na to da neki od stanara iz ove ekipe nisu pušači, svoj osvojeni duvan su podelili sa drugim zadrugarima.

Foto: RTV Pink

Igra sa penom i smokijem igrala se ispred palate, a Veliki šef je tražio od Olje Bajrami da odredi tri stanara koji će očistiti ono što je ostalo iza zadrugara. Dobrovoljno su se za ovu akciju javili Bojan Gaćeša, Dean Stejin i Nemanja Tošić.

Oni su veoma brzo obavili posao čišćenja, zbog čega je stiglo novo pismo Velikog šefa, kao i nagrada za ove ukućane Imaginarijuma.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da su zadrugari koje je Olja odredila da raspreme plato, to uspešno uradili Veliki šef im šalje po svima sto dinara - pisalo je u pismu.

PROČITAJTE: LETELO NA SVE STRANE: Zadrugari završili umazani penom i smokijem, a onda im se obratio VELIKI ŠEF! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bojan Gaćeša

#Dean Stejin

#Rijaliti Zadruga

#nemanja tošić

'