AKTUELNO

Nagrađeni novcem!

Zadrugari su ove noći učestvovali u ,,Izboru za mis i mistera Zadruge 3", a voditeljka Tamara Đurić prozivala je redom takmičare koji su imali zadatak da se u svojim odevnim kombinacijama pojave na pisti i pokažu koliko su spremni da se istaknu.

Novinari i stručni žiri imali su pravo da daju svoj glas i pruže šansu nekome od njih da osvoji vrednu nagradnu, a i gledaoci kraj malih ekrana imali su mogućnost da putem društvene mreže Fejsbuk donesu odluku o tome ko će odneti laskave titule.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Stefan Karić izdomirao na sceni, kako odevnom kombinacijom, tako i performansom uz dve zadrugarke i muziku, odneo je pobedu i publika ga je proglasila za najlepšeg učesnika ''Zadruge 3''.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić oduševila je milionski auditorijum kada je sigurna u sebe pokazala da joj šetanja po pisti ne predstavlja problem, a isto tako se potrudila da privuče pažnju performansom i flertom sa cimerima koji su joj bili simpatični. Zbog toga je zahvaljujući vašim glasovima osvojila titulu najlepše učesnice ''Zadruge 3''.

Samo da se zahvalim svim gledaocima... Ja sam bila u ulozi prostitutke večeras. Ja ništa loše nisam uradila, osim što sam shvatila zadatak i radila kako smatram da treba - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično! - dobacila je Miljanina majka Marija koja se večeras bunila tokom ćerkine tačke.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan i Miljana kao nagradu dobili su novac. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

K.Ristić

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

'