AKTUELNO

Uložila je mnogo truda za solo karijeru.

Bivša frotmenka grupe Ministarke Edita Aradinović napustila je ovaj bend i odlučila se na krupan korak - da započne samostalno svoju karijeru. Pevačica se nije pojavljivala na muzičkoj sceni sedam meseci, a pre nekoliko dana je održala svoj prvi solo nastup u jednom od prestoničkih splavova.

Foto: Printscreen Youtube

Popularna pevačica je bila veoma uzbuđena, a za kameru emsije "Premijera" je priznala da ima pomalo tremu. No, to je sve ublažilo prisustvo njenog dečka Ognjena koji ju je bodrio iz prvih redova.

Došao je onaj koji je trebao da dođe. Tako da nemam posebnu želju da bih volela da je neko posebno tu - kaže pevačica.

Foto: Pink.rs

Budući da je Edita savršen vokal, ne sumnjamo da će Editina solo karijera krenuti uzlaznom putanjom. Takođe, ona je za ovu emisiju priznala i da je pesma "Dve po dve" koju izvodi njena koleginica Milica Pavlović, trebalo zapravo da bude njen singl, ali je ona to odbila.

Dosta pesama je trebalo ja da otpevam. Na primer "Dve po dve" je trebalo da bude moja, ali sam je odbila, nisam je osetila. Nije mi legla, jer sam ja dosta energična. Ja volim da pevam, da pokažem svoje glasovne mogućnosti otkrila je Edita.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJA I SLOBA SE TAJNO POMIRILI? Jedna stvar koja se dogodila tokom njenog nastupa u Budvi ih je ODALA! (FOTO+VIDEO)

Ukoliko ste bilo šta od dešavanja sa javne scene propustili, to možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Edita Ardinović

#Milica Pavlović

#Premijera

'