AKTUELNO

Jedan od večerašnjih takmičara emisije "Ja imam talenat" nije uspeo da savlada emocije, pa je tokom svog nastupa briznuo u plač.

U večerašnjoj emisiji "Ja imam talenat" bilo je i mnogo mladića koji se bave repom, pa su želeli da svoje umeće u ovoj vrsti muzike pokažu širokom auditorijumu.

Publici su se predstavili Predrag Božović, grupa "Otpisani" iz Podgorice, Ivan Pavlović i Ermin Aljićević, o čijem će se nastupu dugo pričati.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

- Pesma je posvećena mom preminulom ocu i mojoj siromašnoj porodici koja se teško bori kroz život - rekao je Ermin na početku svog nastupa tokom kojeg se zbunio, pa mu je žiri pružio još jednu šansu. Emocije su, ipak, uspele da ga savladaju, pa je Ermin zaplakao tokom izvođenja svoje pesme, što se žiriju nije dopalo.

Foto: Printscreen

- Emocija koju proživljavaš ponovo ti ne dozvoljava da se skoncentrišeš na samu izvedbu pesme - objasnio mu je Rasta, koji je pritisnuo crveni taster.

Foto: Printscreen

- Bilo je potresno, ali tehnički ne dovoljno dobro za drugi krug. Od mene "ne" - rekao je Žika, što je značilo da se ovaj kandidat nije plasirao u narednu fazu takmičenja, a ni ostalim takmičarima iz ove grupe repera, takođe, ovaj put zvezde nisu bile naklonjene.

Autor: D. Tanasijević

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#Žika Todorović

'