AKTUELNO

Jedan od najtalentovanijih iluzionista u regionu probio je led u večerašnjem superfinalu emisije "Ja imam talenat" i ponovo uspeo da šokira milione gledalaca Pink televizije.

Nastupi Džordža Dajmonda, jednog od četvorice mađioničara i iluzionista u superfinalu emisije "Ja imam talenat", uvek se prepičavaju nedeljama posle emitovanja, što će i sada biti slučaj budući da je ovaj Beograđanin na velelepnoj sceni večeras izveo nešto što do sada niko nikada nije.

Foto: Pink.rs

Inspiracija za njegov večerašnji nastup bio je Erik Vajs, američki iluzionista poznatiji kao Hari Hudini. Dajmond je na scenu izveo Stefana Đurića Rastu koji se uverio da su lanci, katanci, ključ i kutija koje je Džordž koristio tokom tačke zapravo pravi, a onda je krenuo spektakl.

Foto: TvPink Printscreen

On je lancima i katancima zavezao ruke svoje asistentkinje, smestio je u kutiju gde ju je i zaključao, a onda se devojka pojavila niotkuda, dok je mađioničar nestao bez traga.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kada se pojavio, ruke su mu bile vezane kao što su pre toga bile njegovoj asistentkinji, što je ostavilo snažan utisak na članove žirija.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovaj šou je stvarno bio na visokom nivou, ovo je bilo izuzetno i pored malih poteškoća koje smo primetili - rekao je Rasta, a njegovo mišljenje su podelili i ostali članovi žirija, dok je Srđan Žika Todorović istakao da je ovo bilo "zapanjujuće dobro".

D. T.

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

#Žika Todorović

'