AKTUELNO

Najpopularniji bračni par nije uspeo da stiša strasti dok je trajalo snimanje prve epizode emisije ''Ja imam talenat''.

Snimanje novog talent šou programa ''Ja imam talenta'' počelo je danas. Čelnici Televizije Pink potrudili su se da sve prođe besprekorno, a stručni žiri privukao je mnogo pažnje, kako medijima, tako i učesnicima.

Prijave za emisiju ''Ja imam talenat'' trajale su mesecima. Niko nije znao ko će ih sačekati i suditi o njihovom talentu sve do juče kada su čelnici Pinkove televizije otkrili ko će sedeti u stolicama koje će odlučivati o sudbini takmičara.

Pored Danice Maksimović i Srđana Žike Todorovića u stručnom žiriju našao se i popularni par Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta. Iako Danica sedi između bračnog para, njih dvoje našli su način da razmenjuju nežnosti.

Foto: Ja imam talenat,, ziri foto_e-stock__Milos_Rafailovic

Naime, već u toku prve pauze, Ana je prešla na stolicu Danice Maksimović kako bi bila bliže svom supružniku. Na sledećoj pauzi oni su studio napustili držaći se za ruke, a njihovu zaljubljenost mogli su da primete svi prisutni.

U nekom trenutku u toku snimanja emisije ''Ja imam talenat'', Rasta je iskoristio priliku i iza leđa popularne glumice poljubio svoju izabranicu, a nežnosti su nastavili da razmenjuju šapatom.

- Mislim da je to što sam sa Anom u žiriju definitivno prednost. U pauzama smo zajedno i nikad nam nije dosadno. Događa se da se Ana i ja sukobimo u mišljenju i da dođe do nesuglasica. Jedostavno ukusi du različiti čak i kada je neki kandidat dobar, tako da je normalno da nam se mišljenja razilaze - rekao je Rasta za Pink.rs.

Foto: Ja imam talenat, ana nikolic, rasta foto_e-stock__Milos_Rafailovic

Bračni par nije krio da su se na snimanju odlično zabavili, a sa sobom su poveli i svog malog, psa Simbu kom su zajedno posvećivali pažnju na svakoj pauzi.

Foto: Ja imam talenat, ana, rasta, ljubakanje foto_e-stock__Milos_Rafailovic

Ako je suditi po nežnostima koje je bračni par razmenjivao u toku snimanja i na pauzama, u njihovom domu nema mest za trzavice i nesuglasice.

Autor: M. Đurović / B. Radonić

'