AKTUELNO

Svi drugačije gledaju na ovu priču.

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Miljana i Marija Kulić, Goca Džehverović i Marko Miljković. Osim o onome što se njima dešavalo, gosti nisu mogli da zaobiđu pitanje o Kiji Kockar i Slobi Radanoviću i svemu što se njima desilo.

Foto: RTV Pink

Voditelj Ognjen Nestorović upitao je svoje goste šta misli da će se na kraju desiti između Slobe i Kije, a oni su iskreno odgovorili:

Treba jednom da se završi ta priča i da svako traži sebi sreću. Ja sam uvek na strani pravde, žena jeste povređena, ne volim prevare, ne volim nepravdu, poniženje. Koliko god da je Slobodan dobar dečko za njegovo druženje, ne podržavam ono što je radio i jednoj i drugoj, pogotovo Kiji, ona ne treba da mu oprosti - rekla je Marija, a Miljana se složila sa njom.
Da sam na Slobinom mestu, ne bih javno prevario svoju ženu, ne bi se to desilo sa Lunom. A opet ako se desilo, a desilo se, ne bih trčkarao za Kijom. Trebalo je da preseče. I zbog toga mi je ta cela situacija nejasna i nije vredna mog komentara - rekao je Marko.
Lako je nama suditi, ali oni najbolje znaju sve. Sloba je jedan dobar, neiskvaren dečko. Svaki čovek nosi svoj krst. Da je ona ostala napolju, možda bi bilo drugačije. Gledala sam emisiju i pratila kako su se gledali, mislim da će van kamera znati kako će, i da oprosti to nije greh, ako misle da je to najbolje. Ali mislim da treba svako od njih da razmisli kojim putem da krene, da oproste ako žele da ne bi vukli repove. Kija ima sad puno mogućnosti kao i Sloba. Mislim da postoji mogućnost da se pomire, i rekla bih da on želi, a da ona ne želi - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Šta su oni još rekli pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'