AKTUELNO

Svi zadrugari su naseli na njenu priču.

Dan koji su zadrugari proveli u krugu svog grada bio je izuzetno zabavan, a zadatak koji im je dao Veliki šef bio je u skladu i sa njihovim raspoloženjem.

Kako su svi učesnici završili svoju igricu u kojoj su se takmičili ko će prvi napuniti kofu sa vodom preko najlona koji je držala određena grupa, bilo je očekivano da će Veliki šef poslati još jedno pismo u kojem će doneti odluku da li je ovaj zadatak bio uspešan.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su bili svesni da je sve prošlo u najboljem redu, ali Miljanu Kulić to nije remetilo da im prenese lažne vesti.

Zadrugari, s obzirom na to da po ko zna koji put niste ispoštovali igricu i niste učestvoali kako treba kažnjeni ste sa budžetom od 2000 dinara - našalila se Miljana.

Nakon čitanja ovog pisma nastao je muk, a onda se ukućanka nasmejala na sav glas i pozvala ih kod Džastina Bibera, jer je bilo naređeno da se pravo pismo pročita upravo tu.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, s obzirom na to da ste svi mokri, vođa će pismo pročltati napolju. Čestitamo pobednicima, nagradu ćete dobiti kasnije. A sada tražimo 10 dobrovoljaca koji će se boriti za nagradu i podeliti se u dve grupe. Igraćete po istim pravilima kako ste već igrali. Dakle, biće vas samo po petoro u vašoj grupi, ali će i nagrada za pobednika ove runde biti specijalna - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Kao dobrovoljci za prvu grupu prijavili su se Nemanja Đerić Đekson, Miki Đuričić, Marko Miljković i Miljana Kulić i Bane Čola, a u drugoj grupi bili su Andrijana Radonjić, Sanja Stanković, Teodora Džehverović, Mina Vrbaški i Zorana Stefanov.

Kako su ukućani odigrali ovu igru pogledajte u nastavku.

K.R.

#Rijaliti Zadruga

'