AKTUELNO

Ne poprustite novo izdanje emisije "Paparaco Lov".

Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparaco Lov" i ove nedelje donosi nove priče iz života poznatih.

Nakon podnošenja zahteva za razvod, Anu Sević su kamere emisije "Paparaco Lov" nedavno snimile sa novim dečkom. Međutim, izgleda da Ana posle rastanka sa Darkom Lazićem uživa u slobodi, jer je za mesec dana uhvaćena sa tri različita muškarca, a ekskluzivne snimke gledaoci će videti u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Rada Manojlović već duže vreme uživa u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a izgleda da situacija između njih postaje ozbiljna. Iako se u medijima spekulisalo da su raskinuli, Rada je sve te navode demantovala i odvela Harisa u rodno selo Četereže, što je dovoljan povod da počnu nagađanja da će ovaj par uskoro izgovoriti sudbonosno "da".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ekipa emisije "Paparaco Lov" je pre izvesnog vremena prva uhvatila Anastasiju Ražnatović sa novim dečkom, Đorđem Kuljićem iz Novog Sada, a kamere su nastavile da prate ćerku Svetlane Cece Ražnatović, koja je u poslednje vreme bila ili sama ili sa drugaricama. Da li je Anastasija raskinula sa Đorđem gledaoci će saznati u emisiji "Paparaco Lov".

Foto: Printscreen Youtube

Dok Andrija Milošević radi, njegova devojka Aleksandra Tomić odmara na primorju, a kamere ove emisije zabeležilu su trenutak kada je muvaju drugi muškarci.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica Aleksandra Mladenović došla je na snimanje jedne emisije u provokativnom izdanju, a dok je pevala svoju pesmu, pokazala je više nego što je želela.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Koji popularni pevač nema manire, ali i još mnogo zanimljivih priloga, videćete u novom izdanju emisije "Paparaco Lov" u sredu 4. aprila od 21 čas na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandra Mladenović

#Ana Sević

#Anastasija Ražnatović

#Darko Lazić

#Haris Berković

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Radmila Rada Manojlović

#Televizija Pink

#emisija

#Đorđe Kuljić

'