AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Paparaco lov".

U novom izdanju emisije "Paparaco Lov" ove srede na TV Pink biće emitovani snimci poznatih u situacijama koje su želeli da sakriju od javnosti.

Nakon diskvalifikacije Aleksandre Subotić iz najgledanijeg rijalitija "Zadruge", njen sada već bivši verenik David Dragojević započeo je vezu sa Anom Korać. Njihova veza zainteresovala je domaće medije, a u ovonedeljnoj emisiji "Paparaco lov" gledaoci će moći da vide kako se par ponaša van najgledanijeg rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Ana i David su nakratko napustili "Zadrugu" zbog snimanja emisije "Magazin In", a da li je njihova ljubav iskrena i kada nisu pred kamerama, otkriva emisija "Paparaco lov".

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija Dobrojević iznenadila je javnost kada je napustila "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema, a proteklog vikenda vratila se u rijaliti kao ravnopravni učesnik i unela pometnju među ostalim zadrugarima. Šta je Stanija radila neposredno pred ulazak u "Zadrugu" i sa kim se videla, biće emitovano u ovonedeljnoj epizodi "Paparaco lova".

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon teške saobraćajne nezgode, Darko Lazić počeo je da se oporavlja, a svaki njegov korak pratili su domaći mediji. Popularni pevač proveo je izvesno vreme na rehabilitaciji u jednoj mladenovačkoj banji, a prvi snimci Darka Lazića nakon oporavka emitovaće se ove srede u "Paparaco lovu".

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svih deset sezona, koliko se emituje "Paparaco lov", bili su prikazani brojni snimci saobraćajnih prekršaja poznatih, a u ovonedeljnom izdanju glavni akter je Nataša Bekvalac. Pop pevačica napravila je prekršaj, a šta je uradila da joj policajci ne bi napisali kaznu, saznaćete u "Paparaco lovu".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo zanimljivih snimaka poznatih, zato ne propustite "Paparaco lov" u sredu 6. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Korać

#Darko Lazić

#David Dragojević

#Nataša Bekvalac

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'