AKTUELNO

Ne propustite novo ovonedeljno izdanje emisije "Paparaco lov".

Novo izdanje jedne od najgledanijih emisija na TV Pink "Paparaco lov" i ekskluzivne priče očekuju vas i ove srede od 22 časa.

Osim što su učesnici najgledanijeg rijalitija "Zadruga" pod budnim okom javnosti, pažnju privlače i članovi njihovih porodica. Zbog toga je ekipa emisije "Paparaco lov" u stopu pratila oca Aleksandre Subotić, Karađorđa Subotića i majku Mine Vrbaški, Ivanu Vrbaški, koji su započeli vezu. Ivana i Karađorđe su u ljubavnom zanosu završili u jednoj hotelskoj sobi, a kamera emisije "Paparaco lov" je sve zabeležila.

Foto: RTV Pink

U ovonedeljnoj emisiji videćete najnovije snimke pobednice prve sezone "Zadruge", Kristine Kije Kockar, koja je usled zdravstvenih problema primljena na Institut za onkološko i radiološko lečenje. Nakon prve posete lekaru, koju je snimila ekipa emisije "Paparaco lov", pevačica je morala da se podvrgne hirurškoj intervenciji. Sve detalje i ekskluzivne snimke nalaza rijaliti zvezde videćete u ovonedeljnoj emisiji.

Druga aktuelna priča koju čete gledati ove srede, tiče se zdravstvenog stanja Darka Lazića koji je prošlog utorka doživeo tepku saobraćajnu nezgodu. U obimnom izveštaju, između ostalog, saznaćete šta se sve dešavalo u proteklih sedam dana ispred KBC Zemun i ko je posetio folk zvezdu.

Foto: RTV Pink

Novi razlaz Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste bio je povod da ekipa emisije "Paparaco lov" utvrdi da li je i ovog puta reč o dobro isplaniranom marketinškom potezu ili je estradni par zaista odlučio da stavi tačku na brak u kom su dobili ćerku Taru.

Foto: Instagram

Ovonedeljna emisija "Paparaco lov" donosi i uvek zanimljive snimke sa otkačenim Erom Ojdanićem, ali i privatne trenutke Slađe Alegro sa svojom mezimicom Milom.

Trudnički stomak Aleksandre Prijović uveliko se nazire, a kako ona provodi trudničko bolovanje sa suprugom Filipom Živojinovićem i kumom Acom Pejovićem pogledaćete u najnovijem prilogu.

Foto: RTV Pink

Tu je i pregled najbitnijih gradskih dešavanja, kao i još zanimljivih priča koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim, zato ne propsutite "Paparaco lov" u sredu 31. oktobra od 22 časa samo na TV Pink i uverite se zbog čega je godinama zvanično najgledanija zabavna emisija.

Autor: M. Đ.

#Aleksandra Prijović

#Aleksandra Subotić

#Ana Nikolić

#Darko Lazić

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Slađa Vujičić

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#emisija

'