AKTUELNO

Održava svoju liniju na različite načine!

Pevačica Neda Ukraden u 73. godini pleni izgledom, koji je rezultat redovne nege, fizičke aktivnosti i zdrave ishrane.

Naime, Neda Ukraden je nedavno gostujući u "Praktičnoj ženi" otkrila kako se hrani, a tada je i spremila zdrave “tropske korpice”, a kako je istakla ovo jelo obožavaju svi u njenoj porodici.

Drage moje dame danas ćemo malo da pričamo o nekim mojim receptima, ali i o nekim mojim životnim stavovima i iskustvima koje mislim da bi bilo dobro da podelim sa vama. Kao što ja volim da čujem neki dobar savet, bilo da se radi o kuhinji ili o životu, u svakom slučaju danas ću vam nešto pripremiti što možda svaki dan ne spremate, što možda niste ni probali, ali verujte mi božanstveno je, drugačije i ukusno, a ima kod nas da se nađe. Dakle, i svetsko i naše, rekla je Neda.

Foto: printscreen

Sastojci za "tropske korpice":

Avokado

Mango

Mladi luk

Crveni pasulj (gotov iz konzerve)

Nana

Limeta

Ljute papričice (po želji)

Pakovanje tortilji (najbolje od integralnog brašna)

Foto: TV Pink Printscreen

Tortilje je potrebno iseći na četiri dela i premazati ih sa maslinovim uljem. Zatim ih je treba poređati u kalup za mafine i staviti u rernu da se zapeku 8 minuta na 180 stepeni. Zatim, avokado iseckati na kockice, iseckati papričice, dodati i naseckan mango, iscediti malo limete na sastojke u činiji, dodati mladog luka i crveni pasulj, nanu i ponovo nacediti limetu i dodati malo soli i maslinovog ulja. Promešati sve sastojke i u korpice stavljati pripremljenu smesu. Predjelo poređati na tanjir i poslužiti.

"Ako ste uvek nezadovoljni i mrzovoljni, ostarićete sa 40"

Moja životna filozofija je što možeš, napravi sama. Ne oslanjam se ni na ljude ni na sprave. Ne idem u teretane. Prostrem peškir i vežbam. Mislim da je najvažnije imati radost života, energiju, vitalan duh. Ako to nemate, ako ste uvek nezadovoljni i mrzovoljni, ostarićete sa 40 - kaže Neda koja izgleda fenomenalno u svojim godinama, i dodaje da su joj smešna šaputanja iza leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs