AKTUELNO

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se razvode nakon sedam godina braka, saznaje Kurir. Par već tri meseca živi razdvojeno, a zahtev za razvod braka podneo je košarkaš.

Kako navodi izvor Kurira blizak porodici, Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da stavi tačku na brak.

Foto: TANJUG/PRINTSCREENYOUTUBE

Redakcija Kurira kontaktirala je glumicu kako bismo potvrdili navode izvora, ali ona se do objave našeg teksta nije oglašavala.

Podsetimo, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se pre sedam godina i u naizgled sklandom braku dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogana.

Venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

Foto: Beta, Youtube

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Autor: pink.rs