AKTUELNO

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Kako svakim danom u javnost isplivavaju nove informacije oko ovog para, Haris je sada po prvi put rešio da otkrije šta je kumovalo krahu njihovog braka.

''Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna'', tim je rečima Haris Džinović prekinuo medijsku ćutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatorkom Melinom.

''Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao'', rekao je Haris, pa otkrio šta misli pod tim. ''Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom'', zaključio je kratko.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ipak, kako i sam tvrdi, bračni brodolom nije ga slomio.

''Inače bih sedeo u kući, tugovao, ne bih pevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smejao...'' kaže.

U ovom trenutku, poput svakog oca, Haris najviše razmišlja o deci. ''Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo''Podsetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio dok nije dobio njen broj telefona.

Autor: Pink.rs