AKTUELNO

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Nedeljama unazad, glavna tema i bum na estradi bila je svakako vest o razvodu popularne modne kreatorke, Meline Džinović od pevača, Harisa Džinovića.

Kako svakim danom u javnost isplivavaju nove informacije oko ovog para, Haris je prvi rešio da prekine medijsku ćutnju i otkrije šta je kumovalo krahu njihovog braka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna - rekao je Haris za Magazin In.

Melina po pitanju ove teme nije želela da priča.

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - rekla je ona za Pink.

KO JE MELINA DŽINOVIĆ?

Supruga Harisa Džinovića rođena je kao Melina Galić u Bihaću 1982. godine. S roditeljima Elmom i Sulejmanom živela je u ovom gradu, posle čega se preselila u Zagreb, a potom upisala Filološki fakultet, na odseku za engleski jezik i orijentalistiku.

Dok je bila na trećoj godini studija, upoznala je pevača Harisa Džinovića, a Banjalukain je pisao da se to dogodilo dok je čekala svog dečka koji se takođe zvao Haris. I sledeći put su se sreli sasvim slučajno, na Džinovićevom nastupu u Zagrebu, a potom je Haris pozvao Melinu da bude njegova gošća u Parizu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

– Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući – rekla je Melina.

Par je zajedno živeo 12 godina, pre nego što su se venčali. Zajedno su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a romantičnom venčanju na jahti Maltese Falcon nadomak Dubrovnika prisustvovala su njihova deca i 30-ak zvanica.

Dok je Džinović za svedoka odabrao biznismena Filipa Ceptera, Melini je kuma Slavica Radić Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1, Bernija Eklstona.

Melina je, iako je domaća javnost najbolje zna kao suprugu Harisa Džinovića, u modnim krugovima najpoznatija kao istaknuta modna dizajnerka.

Ona stoji iza modne kuće Hamel, koju je osnovala želeći da oživi dizajn koji osvetljava žensku figuru i fokusira se na eleganciju ženskog tela i oblina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je više puta objasnila, ona kreira odeću kakvu bi nosila i sama, a obično bira tkanine koje se lako pakuju i nose na večernjim događajima. Svoje kreacije predstavljala je na brojnim nedeljama mode, a američki debi je imala na Nedelji mode u Majami biču pre nekoliko godina, kada je pokazala kolekciju FUNKSHION.

Toalete s potpisom Meline Džinović imali smo često priliku da vidimo na svetskim zvezdama, a samo neke od poznatih lepotica koje su se pojavile u njenim haljinama su Dženifer Lopez, Olivija Kulpo, Paris Hilton, Ešli Simpson...

Štaviše, slavna Džej Lo je u jednom periodu krajem 2016. i tokom 2017. godine nosila Melinine kreacije skoro u svakoj svečanoj prilici.

Autor: N. Ž.