AKTUELNO

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Luksuznu vili na Senjaku, Haris je odlučio da zadrži za sebe, dok je njegova još zakonita supruga otišla u hotel. Godinama je gradio svoju oazu mira, menjao nacrte, celu kuću prilagodio svojim potrebama i ne pada mu na pamet da se seli iz nje. U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen u čijoj blizini je i vinski podrum što je bila njegova želja. Tu mu je i studio u kom komponuje, peva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako sad pišu mediji, Haris je rešio da se za imovinu koju je stekao nimalo lakim radom izbori.

Podsetimo, Melina i dalje u potrazi za stanom koji će zadovoljiti sve njene potrebe u poznatom beogradskom luksuznom naselju. Kao što je Kurir prvi i pisao, Melina je napustila porodičnu vilu na Senjaku, te je u potrazi za stanom u luksuznom naselju u Beogradu, što je kasnije i potvrđeno snimcima iz hotela u kom trenutno živi. Ipak, Melina se našla u novom problemu i to zbog ishrane.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako saznajemo, sin Kan i ćerka Đina svakodnevno odlaze majci u posetu i to ne praznih ruku. Oni joj uvek donose i domaću hranu koja je pripremljena u njihovoj kući, a koju su za nju pripremili njena kućna pomoćnica, ali i niko drugi do njen uskoro bivši suprug Haris, koji je poznat kao vrsni kuvar.

Foto: PINK.RS/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, MILOŠ NADAŽDIN/Instagram.com/djinadzinovic/Z. Veljković

Inače, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

- Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je ranije za domaće medije dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Autor: Pink.rs