AKTUELNO

Vlada ogromno interesovanje za koncert dvojca iz žirija emisije "Ja imam talenat", emitovane prošle sezone na Televiziji Pink.

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta zapalili su juče Skoplje, iako tek 16. februara imaju koncert u tamošnjoj Vip Areni "Boris Trajkovski". U jednom makedonskom šoping centru srpske zvezde su se družile sa svojim fanovima i napravile pravu pometnju. Više stotina njihovih obožavalaca je želelo da se fotografiše sa Anom i Rastom, da uzme autogram ili CD, pa je zbog toga nastao pravi stampedo.

Reper je u jednom momentu pitao publiku da li želi da čuje samo delić onoga što će im izvesti na koncertu, a zatim su on i Ana horski sa fanovima izveli njihov mega hit „Slučajno“, ali i još nekoliko pesama sa pevačicinog poslednjeg albuma „Labilna“.

Oduševila sam se kada sam videla kako su nas dočekali u Makedoniji. Osetila sam posebnu emociju i zaista sam presrećna. Jedva čekam da osvane taj tan kada ću zapevati pred nekoliko hiljada Makedonaca. Ovo veče ću dugo pamtiti, a obećavam da ću i ja njima napraviti noć za pamćenje tog 16. februara - rekla je Ana.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Makedonija

#Stefan Đurić Rasta

#koncert

'