AKTUELNO

Večeras na televiziji Pink gledaoce očekuje još jedna spektakularna, ali i emotivna emisija ''Ja imam talenat''.

Budući roditelji Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta pažnju će privući najmlađi takmičar u ovoj sezoni najgledanijegnšou programa ''Ja imam talenat'' koji će svoj prvi nastup sigurno pamtiti zauvek.

Talentovani dečak uspeo je da svojim peslom podigne celu publiku u studiju na noge, ali i da dotakne emocije buduće mame, Ane Nikolić, koja mu se pridružila i zaigrala sa njim na sceni.

Tu nije bilo kraja iznenađenjima. Kada je Rasta čuo da takmičar sutra slavi rođedan, rešio je da mu pre svih uputi čestitku i daruje mu poklon koji nije ni sanjao da će dobiti u emisiji "Ja imam talenat".

Foto: Printscreen

- Imam jedan poklon za tebe, pošto si rekao da ti je sutra rođendan - rekao je Rasta, i izašao na scenu kako bi iznenadio stidljivog dečaka.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Reper je skinuo skupoceni Versaće lanac, koji je jedan od njegovih omiljeni i poklonio ga dečaku. Članovi žirija su bili oduševljeni, a publika je ovaj Rastin gest pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Foto: Printscreen

Ostale interesante trenutke i talentovane takmičare gledajte večeras u novoj epizodi spektakularnog šou programa "Ja imam talenat" koji je na malim ekranima u 21:30 na Televiziji Pink!

Autor: B. R.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

'