AKTUELNO

Članica prošle sezone emisije "Ja imam talenat" nije zadovoljna svojim zdravstvenim stanjem, ali ni fizičkim izgledom.

Pop zvezda Ana Nikolić pre desetak dana na svet je donela ćerkicu Taru koja joj je u potpunosti promenila život. Ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta presrećni su zbog prinove, međutim, postoji jedna stvar koja ovih dana muči lepu Paraćinku.

Foto: E-stock

Ona je zabrinuta zbog viška kilograma sa kojim već duži vremenski period muči muku, a ponajviše zbog nalaza lekara o povišenom šećeru u krvi i pritisku. Budući da sada teži čak 125 kilograma, pevačica nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, ali i zdravstvenim stanjem, čvrsto je odlučila da svoju liniju dovede u red.

Foto: E-stock

Ana je već iz svog jelovnika izbacila testo, slatkiše i sokove, a da bi efekat bio brži, Nikolićeva je rešila da se za pomoć obrati mami Milijani, koja se moiže pohvaliti top.formom.

- Milijana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema ćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slede naporni treninzi. Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila - otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da se Ana prilično ugojila tokom trudnoće, kada se opustila i više nego što je trebalo.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

- Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme. Kada je zatrudnela, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja - otkrio je izvor i dodao da se pevačica sada kaje zbog nepromišljene odluke.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pink.rs

Pročitajte još... Pobedila je u ADRIA'S TOP MODELU, a onda je OTIŠLA IZ SRBIJE! Evo gde je sada Saška Antić! (FOTO)

#Ana Nikolić

#Dijeta

#Kilogrami

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'