AKTUELNO

Analizirala Carevo ponašanje!

Na intervju kod voditelja Marka Đedovića u Šiša bar stigla je pevačica Zorica Marković, koja je bila vođa prethodnih nekoliko nedelja, a sutra će prestati njena funkcija. Zorica je otkrila koliko je bole napadi na Aleksandru Nikolić.

Šta se ovo dešava? - pitao je Marko.
Ludnica. Ja sam se obradovala Janjušu, skakala sam od sreće do plafona. Treba mi humora, uneo je čim je došao. Majakita se pogubila, ona je izgubljena svakako. Ne voli sebe, pa ne voli nikoga. Mislila sam da se promenila... Na "Nominacijama" sam joj rekla svašta, jer je blebetala o meni neke stvari. Ne mogu više. Izjavila je da Janjuša najviše voli. Između Cara i Maje je foliranje. To mafijanje ne volim. Ona tera inat Aleksandri po svaku cenu, to je bolest. Aleksandra nikome ništa nije uradila, osim što se ogrešila o Dejana, tako kažu, ja se tu ne mešam. Napadaju Aleksandru, a ne Zvezdana, a isto je rekao, ustao i kazao. Druge smo razapinjali. Greška je greška, ali princip je isti. Imaju neko strahopoštovanje - istakla je Zorica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko zla prema tvoj devojci... Ona je bila nagoverena da sve gazi. Ne zna ona da glumi rijaliti. Dobila je instrukcije od Dejana. Ona se iskreno zaljubila u Filipa. I pre nego što je ušao, ona mi je pričala da se ohladila od Dejana, da ne zna šta će da radi, da će joj biti teško da mu kaže. Logično je da emocije prestanu i da se probude. Ovo je čudo. Ali sad su joj se prema Filipu pomešalo gađenje i bol. Kad nemaju šta da joj kažu, pomenu joj Bujanovac. Ne zna se ko se više ne podnosi. Devojka je lepa, ništa loše nije uradila. Ja mislim da je Filip pobegao od emocije i da se uplašio i da se vadi na prošlost. Imam takvih drugova koliko hoćeš. A ujedno i dve mušice. Kupio je mir. Maji je bitno da bude pobednica, Filip joj je trofej. Ja Maju znam od desete godine. Ovde nema dostojanstva. Aleksandra je zadržiala dostojanstvo. Priznao emocije i za sekundu pukao. Mislim da je Maja počela da divlja kao pre, da nije imao kud. Marija Kulić je slagala ono za Bojana. Gurala je Bebicu da se druži sa Aleksandrom, pa ga sad gura sa Slađom, gurala ga je kod Milice. To su mi neshvatljive stvari. Ne znam šta je to, bolest - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Marija toliko vezana za Bebicu? - pitao je Đedović, a Zorica je analizirala i Anđelu i Zvezdana:
I tu mi je jako čudno. Jednom sam joj rekla da je "j" Bebica. Sve vrti oko malog prsta, daje instrukcije. Sad je odjednom ponovo loša sa Ivanom, svađaju se preko stola. Ovde ništa ne valja. Ja nisam najbolja, ne valjam ni ja, nisam bezgrešna... Uvek kažem: "Nikad gora ekipa", ali ovo je strašno. Ne mogu da verujem, svaki put me nešto iznenadi. Dokle, šta ćemo do kraja, sto čuda će se desiti. Ova zmijica Anđela će Zvezdana da izludi. On ima više emocija prema njoj. Ona menja navike, kao penzionerka je pored njega. Zaparala mi je uši jedna njena rečenica, dogovorila se sa drugaricom za čestitku, da joj signalizira. Nije valjda tipovala Slavnića, meni tako ispada - rekla je Zorica.
Šta je sa Bebicom? - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne može da ga objasni. Bilo mi je žao svega što se desilo. Mislim da je tipovao Kuliće. Svuda ga ima, leži na trosedu, nisam videla tri meseca da se okupao... - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.