AKTUELNO

16. marta, navršilo se tačno 14 godina od ubistva pevačice Ksenije Pajčin, koju je tog 16. marta 2010. godine usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a potom sebi odužeo život.

U subotu je na Novom groblju održan pomen nastradaloj pevačici, a za ekipu "Premijere-Vikedn specijal" govorile su pevačice Saška Karan, koja je bila Ksenijina komšinica i Zorica Marković.

Foto: E-STOCK/MILOŠ RAFAILOVIĆ; PROMO

Ona je uvek bila puna energije, ja se sećam njenog glasa. Ona je bila divna devojka, ali neshvaćena od mnogih ljudi, ali je bila svoja. Sećam se svakog trenutka, kada je izvodila kucu da šeta, imam utisak da će da naiđe sada. Bila je druželjubiva i uvek je pozdravljala fanove koji su dolazili ispred zgrade kako bi je videli, ona je bila zvezda - govorila je Saška sa suzama u očima, a ona se nekoliko godina nakon pevačicine smrti preselila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je u mojoj kafani bila redovan gost, uvek je dolazila posle svog nastupa sa svojim drugarima i plesačicama. Družile smo se, a to je bilo najlepše kada smo sami pevali nakon fajronta. Bila je uvek nasmejana i vesela. Takva energija se nije još pojavila, sećam se kada sam pravila palačinke za njih, mi smo se više puta zezali i mazali kremom, to je bilo tako lepo... - krenula je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mogla da verujem kada se to desilo, kada sam čula za tu tragediju, nisam znala gde sam. Mi nismo radili mesec dana, nismo mogli jer nje nije bilo, nismo imali snage, nju su svi voleli - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.