AKTUELNO

Haos za stolom!

Naredni koji je dobio reč od voditelja Marka Đedovića, bio je Bojan Simić.

Filip i ja se znamo spolja, a kako spolja, tako i ovde. Šta bih rekao tu? Imamo korektan odnos, drugarski. Sa Aleksandrom, malo pre što je Marija pričala, Filip to zna da smo sedeli do devet, deset ujutru, ja nju poštujem i volim. E sad izolacija. Ne mogu da pošaljem Filipa, tako da njega ostavljam, šaljem Aleks - rekao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi juče i danas rekao, posle nominacija ćemo sesti i razgovarati - rekao je Car.
Prozivao si ga juče i ispljuvao se, sprdaš se sa njim - rekla je Aleks.
Nemoj da ja pričam šta si ti pričala, jadnice jedna! Nemoj sa mnom da se zaje**vaš, da ne bi u rikverc hodala, da ja ne bih rekao šta ti je bila veza i zbog čega. Ti dobro znaš što ja ne mogu da budem s tobom, a ako usta otvorim, biće ti kapija. Ja ćutim, ti me je**š - urlao je Car.
Evo, ovo je ljubav - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj me provocirati. Ja sam se ogrešio o tebe, ali te ne diram i ne ponižavam te. Sada, kada jedeš go**a, stavim ku**c u tebe i u njega, žalbe na donji šalter - rekao je Car.
Sisaj ti ku**c! Ja ti kažem budi normalan, ja te ne diram - rekla je Aleks.
Pričala mi je o nečemu napolju, ja sam i njoj isto. Bili smo Šebez i ja zajedno, gde nisam znao kako da se ponašam - rekao je Filip.
Ja sam pitala Bokija, čudno mi je, jer se on stalno žali na Filipa - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se žališ ti na mene, u čemu je problem? Imaš pet banki, žališ se na mene. Žalio si se Zorici, Aleksandri i ostalo. Ako se žališ, koji ćeš mi ku**c onda - urlao je Car na Bojana.

DJ Tamaris je dobila reč.

Filip želi da bude dominantan i to je njegov kodeks. On kaže da su mu sve devojke iste i stavi ih u isti koš, on je samim tim ponizio devojke. Nije šmekerski niti mangupski da jedan dan voli jednu devojku, a drugi dan demantuje sebe jer uđe u odnos sa drugom. On je odmah i rekao i time se ogradio. Rekao je da ih ne ceni kao žene, to je njegovo pravo, a devojke su same krive koje ulaze u taj odnos - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Je**li ste se za sto evra, stvorio sam te ovde. Aj mi se skini i ti s ku**a - rekao je Car.
Ko te dira bolesniku - prodrala se Aleks.
Ližeš se sa njom, a meni si drug. To su isto polucinkaroške fore - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.