AKTUELNO

Haos za stolom!

Nakon što je ispričala sve detalje agonije kroz koju je njena porodica prošla zbog ujaka, voditelj Milan Milošević upitao je Anđelu Šparavalo o priči da je maltretirao dečko u Sarajevu, koju je ona ispričala u "Eliti", a za šta njeni roditelji tvrde da nije istina.

Je l' si bila u Sarajevu - pitao je Milan.
Ne. Sve što su rekli moji roditelji, to je istina - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da postoji ovde poligraf, jer je ovo Anđela sada slagala - rekla je Bojana.
Ja mislim da ona sve istinu priča i da se njeni roditelji peru, lažu i mažu, jer ih je sramota da priznaju sopstvene neuspehe - rekao je Đedović.
Ja je pitam: "Zašto si slagala za Sarajevo?", ona je rekla: "Nisam, mama mi je dala znak da ne pričam o tome" - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam otišao u sobu, ona mi je rekla: "Meni se desila jedna situacija u životu" ispričala mi celu situaciju za momka i maltretiranje, i pitala me je da li da ispriča, rekao sam joj da ispriča - rekao je Đedović.
Ako je majka iz Sarajeva i majka joj govori da ne priča, znači da nešto postoji u tom Sarajevu što joj majka ne dozvoljava da priča o tome - skočio je Ivan.
Ako ima familije, njena familija je iz istočnog Sarajeva. Ako je dobila batine, ona je dobila batine u Sarajevu, a onda je pitanje ko je pustio da ide u Sarajevo, a ako ne, onda je kod porodice - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je Đedović rekao da je njena mama slagala, sada svi pu**či ku**a ćute, a kada sam ja rekla svi su skakali na mene - rekla je Bojana.
Njoj su ovde njeni roditelji rekli da granicu nije prešla - rekao je Milan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.