AKTUELNO

Haos za stolom!

Naredno pitanje bilo je za Ivanu Marinkoviću.

Kako te nije sramota da lažeš kako se Miljana ophodi prema svom detetu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta, rekao sam prekjuče kada je bilo kajanje i sada ne bih da obrazlažem, ali mi je mnogo lakše kada sam rekao da se kajem. Nemam ja tu priliku napolju da se s takvim ljudima družim, takav sam, kada me neko izvređa...Ne volim laži o sebi i onda mi tako nekada izleti neka laž zbog koje se kajem. Ne verujem da bih njoj to lično rekao i da bih se na neki drugi način pokajao - rekao je Ivan.

Naredno pitanje bilo je za Žanu Omniu.

Žana, zašto misliš da se Nenad nije iskreno pokajao što je narušio odnose sa porodicom?! Svako ima pravo da se pokaje i krene na pravi put - glasilo je pitanje.
Ja nisam stekla takav utisak. Da se pokajao zbog porodice, ja umem kod njega da prepoznam tu emociju, videla sam kada je zaplakao zbog Miljane, isto tako sam prepoznala da mu nedostaju deca. I ovo kada se završi i ovo što radi sa Miljanom Kulić i njenom porodicom, što je gnusno, ima dozu pokajanja. Ja nemam loše mišljenje o Bebici zaista - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana od kada je ušla ovde, kada slušam nju kao da slušam Mariju, ona je spaljena žena...Isto tako ima tu salvu uvreda, neke njene tačke gledišta, tovare mi ovu budaletinu na vrat. Ja nigde ne provociram Miljanu, tu ona dolazi priča nešto. Prošle sezone je bila koliko toliko normalna, Sanja kada je pričala ono za neki šator, vašar, ja sam letos bio gde je bila neka vikendica, izgorela je od alkohola i od svega - rekao je Bebica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.