AKTUELNO

Sve "devojke" Mikija Đuričića.

Izgleda da se Miki Đuričić i Sanja Stanković odlično slažu. Da je tako, mogli smo se uveriti prošle noći, kada je Miki, samo zbog nje otišao i opljačkao market, kako bi joj doneo slatkiše. Zbog toga su svi kažnjeni drastičnim smanjenjem budžeta za sledeću nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Ispala je ošta frka među zadrugarima, a Miki i Sanja su otišli, na farmu. Hteli su da provere da li su krave žedne, međutim, odmah su počeli da traže mesto gde bi mogla da se vodi ljubav. Kada su završili u mrak, Miki je počeo da viče:

Ne napadaj me Sanja! Beži, budalo, beži! - rekao je Miki, a sve je bila šala, koja se takmičarki svidela, pa je počela da se smeje.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su tako šetali, videli su da je štala prljava, pa su odluči da je očiste, kako se Proka ne bi ljutio, a pčelar je naglasio kako je pobegao od stočarskih poslova, ali da su ga oni sačekali u Zadruzi.

Nešto kasnije, na klupi u dvorištu, Mikija su sačekale i Saška Karan i Smilja Janković. Dok su pričali o raznim dešavanjima iz rijalitija, pčelar je ugledao Sašu rudara, i dobacio:

Foto: TvPink Printscreen

E moj rudar, vidiš ti moju tužnu sudbinu!? Od ovoliko mladi p*čaka, ja sa dve milfare završim! - rekao je Miki, dok su se ove dve dame pobunile.

PROČITAJTE JOŠ: HAOS! Zbog njih, sledeće nedelje IMAJU drastično MANJE NOVCA, ali i HRANE! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Saša Rudar

#Smilja Janković

'