AKTUELNO

Razvezala jezik u emisiji Mikija Đuričića i rekla da će joj radije presušiti zlatna ribica nego da vodi ljubav sa cimerima.

Nakon što se Drvetu mudrosti svidela njegova ideja, i nakon što je svoju ideju uspeo brzo i da realizuje, Miki Đuričić je u svojoj posebnoj emisiji protekle noći ugostio Macu, Divnu i Marka DNK.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao je da će Divnu štedeti sa pitanjima jer je ona fina, ali zato Miki nije štedeo na račun Mace Diskrecije. Prvo pitanje upućeno ovoj zadrugarki bilo je vezano za odnose pred kamerama rijaliti programa "Zadruga":

Da nemam dečka, radije bi da mi se presuši zlatna ribica, nego da imam seks sa nekim. - bila je jasna Maca, a na pitanje kako će pola godine bez odnosa Diskrecija je izjavila: Spremna sam na to! Nije lako izdržati. Nisu mi dali da unesem seksualno pomagalo, jer nisam htela da prevarim momka ovde. Lakše bi mi bilo da su mi dali pomagalo. - izjavila je Maca.

Miki je nastavio sa ispitivanjem, a druga tema je bila razmena partnera u svinger klubovima, na šta je Maca rekla, da je imala prilike da obiđe takva mesta:

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno sam mislila da će tu sad da bude nešto, svi jedan na drugog, ali tu su ljudi nekako stidljiviji, nego inače. Ja sam mislila da je to mnogo opuštenije. Ja sam bila jednom i nije mi se svidelo, zato što umesto dečko da me muva, došla devojka da me muva. Ja sam hetero! - rekla je Maca i nasmejala ostale.

Kada se sve završilo. Miki, Maca, Divna i Marko DNK odmah su otrčali do Drveta mudrosti, da čuju šta posle svega ono misli, pošto je ovo bila samo proba Mikijeve emisije, koja se drvetu dopala, tako da ćemo i narednih večeri imati prilike da slušamo razne zanimljive priče od ovih zadrugara.

POGLEDAJTE: NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Luna pred svima LJUBI Slobu! (FOTO+VIDEO)

Autor: S.K.

#DNK

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'