AKTUELNO

U Beloj kući se i dalje priča o rođendanu Mikija Đuričića.

Slavlje koje je za Mikija Đuričića priredio Veliki šef oduševilo je sve ukućane, ali i čitav region. Svi takmičari su bili veseli, a u toku noći voditelji radija "Amnezija" primetili su nešto što je privuklo pažnju javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je bio gost u emisiji kod Milana MIloševića, Bore Santane i Baneta Čolaka, pa je ponovo iskoristio priliku da se zahvali svima koji su učinili da svoj 41. rođendan nikad ne zaboravi, ali je i dodao da je sve sa Kristinom Kockar samo igra, te da su ga zbog toga mnogi shvatili pogrešno.

Kija i ja se šalimo, mi kao flertujemo, a u stvari se šalimo. Mi pričamo o tome gde je putovala, ali to ne traje dugo. Ona ima svoje društvo, ja svoje. Oni sad uporno pokušavaju da nas spoje. Ja ne bih o tome više pričao. Meni prija da se ja šalim sa njom u poslednje vreme, a isto tako mi prija i sa Sanjom i sa Matorom, Zoranom, sa mnogim devojkama ovde - rekao je Miki.

Voditelji su prihvatili ovaj odgovor, a nakon kraće pauze Milan je otkrio nešto što niko nije primetio.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi, ja ne znam da li ste vi primetili, ali Miki je juče pokazao neku svoju emotivniju stranu, niko ga nije poznavao takvog. Bilo je očigledno da je bio svime dirnut, pa je tako o sebi otkrio da on i nije baš tako ravnodušan - rekao je Miki.

Voditelji su nastavili da se šale na Mikijev račun, a čak su i pročitali poruku koju mu je njegova simpatija uputila za rođendan:

Miki, srećan ti rođendan, voli te Kristina uz pesmu Seke Aleksić - Svi tvoji milioni.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija se zbog ovoga nasmejala do suza, kao i svi prisutni koji su pomno pratili njihov radio - program.

K.R.

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

'