AKTUELNO

S velikim uspehom taba svoj put ka velikoj, uspešnoj muzičkoj karijeri.

„Magla“ je naslov nove pesme mlade pevačice Antonie Gigovske, koja se proslavila u muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezdice''. Pesma je ujedno i najava novog studijskog albuma, koji izlazi do kraja ove godina.

Muziku i aranžman radio je Lazar Cvetkovski, a tekst je sa Tajzijevim potpisom. Pesma je moderna i u sebi nosi potencijal da preraste u letnji hit. Spot je radio talentovani režiser Daniel Joveski iz Ohrida, a u njemu Antonia, nekadašnja učesnica Pinkovih zvezdica, javnosti se predstavlja u novom i smelijem izdanju.

Foto: Promo/Antomia Gigovska

 - Magla je deo albuma „2001“. Na njemu biće 12 pesama, deo već objavljenih, deo novih. Veoma sam zadovoljna kako zvuči nova pesma, koja je „ljubav na prvi pogled“ jer je bukvalno otpevana i smimljena u jednom dahu, iz prve. Nadam se da će publika osetiti ono što i ja, i mogu slobodno da kažem da je ovo možda jedna od pesama kojoj najviše verujem - kaže Antonia i dodaje:

Foto: Promo/Antomia Gigovska

- Ideja mi je bila da se predstavim u drugačijem svetlu. Htela sam da prikažem i ponudim nešto novo, drugačije - kaže Antonia.

Foto: Promo/Antomia Gigovska

Spot je snimljen u Skoplju, na brodu „Anchor“ koji je nalazi na Vardaru i ništa u njemu nije slučajno – od ostalih učesnika, do šminke (make up radio Daniel Nikolovski), garderdoba koja je naručivana iz inostranstva (stajling radila Viktorija Bursać)...

Autor: Pink.rs